Beste bierapp voor de echte bierliefhebber

bierapp

Ben je een echte liefhebber van (speciaal) bieren? Dan is een bierapp wellicht wel wat voor jou. Want speciaalbier, wie heeft er tegenwoordig nog niet van gehoord. De grote populariteit van bier heeft daarom ook een aantal interessante bierapps in de markt gebracht. Om echte unieke bieren te ontdekken, de beste aanbiedingen te ontvangen of je te mengen in andere sociale biergroepen. Elke bierapp heeft wat unieks, we hebben daarom onze favorieten voor je op een rijtje gezet. Tot en met een competitief randje aan toe 😉

BJCP Styles

De BJCP Styles bierapp is een databank voor alle bieren. Deze app geeft je echt alle informatie over bieren, zoals uiterlijk, smaak, afdronk, ingrediënten en statistieken. Ben jij dus een liefhebber van feitjes en vind je het heerlijk om je bier goed te kunnen omschrijven aan vrienden? Dan is deze app zeker een aanrader!

Biernet

Ben je op zoek naar informatie over een biertje, maar net wat andere informatie dan de app zoals hierboven omschreven? Probeer dan de app Biernet eens uit. Met deze bierapp achterhaal je bijvoorbeeld de geschiedenis van het bier en de brouwerijen. Ook tref je er de aanbiedingen die wekelijks in de supermarkten zijn omtrent bieren.

Untappd

Een bierapp die niet alleen voor jezelf leuk is, maar ook om te delen met vrienden. In deze bierapp van Untappd kun je namelijk alle bieren bij houden welke je gedronken hebt. Dankzij een connectie met Facebook zie je ook de bieren van je vrienden. Beoordeel elk bier afzonderlijk en je zult zien welke biersmaken bij jou goed zijn gevallen. Maar ook dus welke favoriet zijn bij vrienden. Dankzij de locatiefunctie is het in deze bierapp ook mogelijk om te zien waar je een favoriet bier kunt drinken. En deze locatie gaat verder dan alleen nederland, maar werkt ook in het buitenland.

De Bierapp

Deze bierapp is ontwikkeld voor alle speciaalbier liefhebbers. Via de Bierapp ontdek je nieuwe bieren en varianten. Op de bierkaarten zie je alle verschillende cafe’s en welke bieren je er kunt vinden. Ook kun je online vragen stellen en verlangenlijstjes bijhouden.

RateBeer

Ben je in een café, winkel of ergens anders en zie je een bier voorbij komen waar je alles over wilt weten? Dan sluit RateBeer hier goed op aan. Je vindt er namelijk uitgebreide informatie over allerlei bieren, maar ze gaan nog verder. De reden waarom veel mensen gebruik maken van RateBeer is door het review deel. Andere gebruikers van de bierapp omschrijven hun smaaksensatie, geur en kleur van het biertje. De app is daarmee een soort adviseur – lees Tripadvisor – geworden op gebied van bieren.

Ben je na het lezen van al deze bierapps dorstig geworden naar lekkere bieren? Dat snappen we! Wil je bijvoorbeeld elke dag thuis genieten van een vers getapte pils of speciaalbier? We hebben de beste thuis taps voor je uitgezocht, maar ook welke tapvaten je voor thuis gebruik goed kunt gebruiken. Of laat je verrassen door originele bierpakketten om nieuwe smaken te ontdekken!