De Philips biertap

Philips biertap

Ben je op zoek naar de beste Philips biertap? We hebben de Philips PerfectDraft Thuistap uitgebreid voor je uitgetest en zijn enthousiast!

Wil je thuis het perfecte biertje tappen, dan kun je wel thuiskomen met dit apparaat. Natuurlijk wil je weten of dit apparaat ook bij jou past. We hebben daarom alle kenmerken en onze bevindingen in dit artikel verwerkt.

Hoeveel liter vaten kunnen op de Philips biertap?

Wissel je liever niet zo snel van bier fust, dan is de Philips biertap een goede keuze. Er passen namelijk biervaten op van zes liter. Oftewel hier tap je 22 vaasjes van 25 ml uit.

Ook passen er verschillende biermerken op de tap, zoals Hertog Jan, Jupiler en Dommelsch. Maar ook Heineken, Leffe blond, Tripel Karmeliet kun je eenvoudig plaatsen. Bekijk hier alle biervaten die op de Philips biertap aangesloten kunnen worden.

Het vervangen van een biervat is in dit model eenvoudig. Het gebeurt aan de voorzijde van de biertap. In een paar kleine handelingen (lees: 1 minuut werk) heb je dit klusje geklaard. Ook kun je de lekbak makkelijk weg halen om schoon te maken (ook mogelijk om in de vaatwasser te plaatsen). Het installeren van een nieuwe biertap is dus lekker snel en hygiënisch gerealiseerd. Erg prettig natuurlijk als je net een groep vrienden van een koud bier wilt voorzien.

biertap kopen

De verschillende functies van Philips biertap?

Om thuis te genieten van een perfect getapt biertje, zijn er een aantal factoren belangrijk voor je thuis tap. Gelukkig heeft de Philips PerfectDraft Thuis-tap hier volop rekening mee gehouden. Het beschikt bijvoorbeeld over een temperatuurmeter. Dit vinden wij persoonlijk één van de belangrijkste factoren van je thuis-tap. Want de kwaliteit van bier komt het beste tot zijn recht als deze op een goede temperatuur wordt geschonken (dit zit meestal rond de 3 graden Celsius).

Op de Philips biertap is er een niveau-aanduiding te vinden, waardoor je kunt aflezen hoeveel bier er nog in het vat zit. Je kunt dan op tijd je nieuwe fust bij bestellen of koel zetten. Dit scheelt tijd voor het apparaat om het fust te koelen.

De versheid indicator geeft je aan hoe lang het bier nog vers blijft. Je hoeft dus geen echte tap expert te zijn om het beste biertje te tappen. Het apparaat neemt de moeilijkste taken op zich, zodat jij alleen nog maar hoeft te oefenen op het tap-werk.

Dankzij de ingebouwde LCD display kun je alle informatie makkelijk aflezen. De temperatuur, versheid indicatie, niveau aanduiding, alles lees je af van het LCD schermpje. Ook valt hij mooi weg in het ontwerp, waardoor het hele apparaat een goeie robuuste uitstraling heeft. Want het oog wil natuurlijk ook wat 😉

Een echte tap ervaring

Als je thuis jouw perfecte biertje wilt drinken, dan wil je natuurlijk wel een echte tap-ervaring hebben. En hier hebben de ontwerpers van de Philips biertap rekening mee gehouden. De hendel is van stevige kwaliteit en geeft je het gevoel dat je echt achter de bar een biertje tapt. Het robuuste ontwerp van deze volledige tap is ook nog makkelijk te installeren.

Ook hebben ze rekening gehouden met een zeer hygiënische installatie. Want bij elk nieuw bier fust wordt er een nieuwe aansluitingsslang meegeleverd. Je weet dat zeker dat je optimaal hygiënisch het bier kunt aansluiten.

Philips biertap

Tips voor de Philips biertap

Nadat we uitvoerig de Philips biertap hebben getest en uitgeprobeerd, hebben we onderstaande video bekeken. Deze video geeft heel veel tips over het gebruik van de Philips biertap, waar we veel aan hebben gehad. Zeker de moeite waard om te bekijken. Op deze manier haal je echt het beste uit je biertap, maar begrijp je vooral hoe het systeem op zijn beste werkt.

Bekijk video.

Ben je benieuwd wat andere gebruikers van de Philips biertap vinden? Lees dan de recensies van de Philips PerfectDraft Thuistap.

Twijfel je of de Philips biertap het beste bij jou past? Geen paniek, er zijn namelijk nog heel veel andere mooie thuis-taps te vinden. Er zit per product veel verschil in prijs, kwaliteit, functiemogelijkheden, grote van bierfusten, design enzovoort. Neem daarom de tijd om uit te zoeken welk product het beste bij jou past. Een paar van onze favorieten: The Sub, Blade etc. etc.