De beste biertap kopen voor thuis

biertap kopen

Een biertap kopen voor thuis? Wil jij na je werkdag een perfect vers getapt biertje drinken? IJskoud van de tap en superieur met twee vingers schuim. Dat kan met je eigen biertap in huis! Of houdt je ervan om samen met vrienden te genieten van een lekker getapt biertje?

Wat is er gezelliger dan je eigen tap in huis, waarbij jullie de verschillende biersmaken kunnen gaan uitproberen. Wij hebben de beste biertap apparaten voor thuisgebruik voor je uitgezocht. Wil je meer weten? Lees dan snel verder.

Biertap kopen voor thuis

Als je op zoek bent naar een biertap voor thuis, dan heb je te maken met een paar belangrijke factoren. Voor elke type liefhebber van bier is er een andere geschikte biertap te vinden. Experimenteer je bijvoorbeeld graag, of weet je al welk bier jouw absolute favoriet is? We helpen met jouw perfecte biertap kopen voor thuis.

Maar we zien niet alleen in thuisgebruik de biertap steeds vaker terugkomen. Ook op kantoor, evenementenlocaties en een buitenbar zien we een kleine biertap terug. De meeste machines maken weinig lawaai, waardoor je er weinig overlast van ervaart.

De vrijdagmiddagborrel met je eigen favoriete en perfect getapte biertje? Dit tap je heel eenvoudig zelf. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact. Dus geen gedoe met wateraansluitingen en afvoeren!

Tip 1: The SUB Krups biertap

Onze absolute favoriet; The SUB thuis-tap van Krups. Met dit apparaat ben je verzekerd van een kwalitatief goed apparaat welke jaren mee gaat. Deze thuis-tap maakt gebruik van SUB vaten van twee liter. Met 2°C heb je een perfecte temperatuur van je gekoelde bier en blijft het tot wel vijftien dagen vers.

Wat ook erg fijn is van deze tap is dat je de keuze uit verschillende kleuren en designs hebt. Want naast een perfecte smaak, wil het oog ook wat. De Classic is het basis model. Maar er bestaat ook een kleiner model: de Compact. Van alle thuis taps vinden we de SUB thuis tap de meest elegante versie.

Dankzij het Peltier Cooling systeem is het apparaat muisstil, maar geniet je wel van een effectief koelsysteem. Het systeem is namelijk in staat om binnen vijf uur het bier van 20/24 graden naar 2 graden te verlagen!

Tip 2: BLADE biertap

Wil je een wat groter model biertap voor thuis? Dan is de BLADE een echte aanrader. Je kunt er vaten opzetten van wel acht liter! Dit staat gelijk aan ongeveer 30 vaasjes van 25 cl. Je creëert hiermee een echte thuis-bar met een hoogwaardige tapervaring.

Voor de BLADE zijn er verschillende bieren direct beschikbaar, zoals Heineken (ook Heineken 0.0), Affligem enzovoort. Gelukkig wordt dit assortiment steeds verder uitgebreid, dus heb je een favoriet? Houdt dan deze site in de gaten! Bekijk hier alle smaken.

biertap kopen

Tip 3: Philips Perfect Draft HD3720/25

Nog zo’n pareltje van een fijne biertap voor thuis: de Philips Perfect Draft. Met deze tap heb je een combinatie van kwaliteit en gebruiksgemak. Een kind kan de was doen, want met een paar eenvoudige handelingen tap je jouw perfecte biertje.

De Philips Perfect Draft biedt je de mogelijkheid om tot wel 30 dagen lang je bier vers te bewaren (op 3°C). De taphendel geeft je ook het gevoel dat je echt professioneel aan het tappen bent. En dankzij de inhoud van zes liter kun je lekker wat vaasjes tappen.

Het LCD display past ook helemaal bij het nu. Je kunt hierop de temperatuur aflezen en de hoeveelheid (en versheid) van het bier. Het schoonhouden van de tap is eenvoudig. De lekbak kan bijvoorbeeld handmatig of in de vaatwasser worden gereinigd.

biertap kopen

Tip 4: H. Koenig Biertap

Op een prima vierde plek staat deze H. Koenig Biertap. Deze biertap is geschikt voor onder andere Heineken vaten, maar ook voor andere vijf liter vaten. Het koelsysteem houdt het bier tot ongeveer 4 graden gekoeld met een houdbaarheid van 30 dagen.

Je tapt met dit apparaat op elk moment een gekoeld biertje, ideaal voor je thuis-bar! Je kunt zelf sturen met de temperatuur, deze is in te stellen tussen de 3 en 6 graden. Houdt er wel even rekening mee dat je de vaten vooraf koelt in de koelkast. Daarmee voorkom je veel tijd om het bier te koelen via de biertap zelf.

Het biertap kraantje is afneembaar. En net als de uitneembare lekbak, zorgt dit er voor dat deze thuis-tap eenvoudig schoon te maken is. Onder het apparaat zijn antislip matjes aangebracht zodat het apparaat niet wegglijdt tijdens het tappen.

Ben je dus op zoek naar een fijne biertap voor thuis? We hebben onze favorieten voor je op een rijtje gezet. Heb jij nog goede suggesties of een ander favoriet model? Deel het met ons, we horen het graag!