Heineken bierglazen

heineken bierglazen

Ben je op zoek naar de enige echte Heineken bierglazen om jouw perfecte bier in te tappen? En ben jij zo’n echte Heineken liefhebber dat je natuurlijk alleen je bier uit de échte originele Heineken glazen wilt drinken. Dan zit je hier goed, want we hebben alle Heineken bierglazen voor je op een rijtje gezet.

Heineken bierglazen – Voerman Vaasje – 25 cl

Een tijdloze klassieker, voor in het café of op het terras. Deze stapelbare bierglazen zie je overal terug. Met dit officiële bierglas van Heineken – ook wel een vaasje genoemd – kun je heerlijk genieten van jouw Heineken bier. Het is natuurlijk gemaakt van glas en er kan een inhoud van 25 cl in.

De Heineken Vaasjes zijn vaatmachine bestendig, maar toch wordt er aangeraden om ze met de hand te wassen. Op die manier behoudt je langer echte mooie kwaliteit glas over, zonder beschadigingen. Het Heineken bierglas de Ellipse heeft dezelfde inhoud als het Voerman vaasje.

Heineken bierglazen – Bierglas 0.0 – 25 cl

Speciaal voor alcoholvrij bier van Heineken is er nu ook het Heineken 0.0 bierglas. Te zien aan het kleine aanvullende logo van 0.0 alcohol, onder het herkenbare logo van Heineken. Op deze manier hebben ze hun assortiment echt uitgebreid op alle typen bieren die ze leveren. Ben je een verzamelaar, zorg dan dat je dit glas in je collectie opneemt voor wie alcoholvrij bier van Heineken drinkt.

Heineken bierglazen – Ellipse – 25 cl

Het Ellipse bierglas van Heineken heeft een stevige en kwalitatief prettige vorm om in de hand te houden. Het heldere glas, gecombineerd met het logo van Heineken geeft deze glazen net wat meer jeu als het gewone vaasje.

Wist je dat met dit Ellipse glas Heineken onhandige barkeepers te hulp is geschoten? Op deze glazen wordt namelijk exact aangegeven hoe schuin je het glas moet houden om het perfecte biertje te kunnen tappen. Dit vrij nieuwe bierglas is daarmee ook ranker en lichter dan zijn voorganger. De ideale tap-stand vindt je door de lijn die op het glas te zien is, horizontaal te houden tijdens het tappen. Want je wilt natuurlijk het mooiste biertje met een perfecte schuimlaag van twee vingers krijgen.

* De nieuwe Ellipse glazen zijn er in drie verschillende maten. Ook is hij dus lichter en breekt hij minder makkelijk. Dit zijn allemaal klachten die Heineken eerder kreeg en waar ze nu dus iets aan gedaan hebben.

heineken bierglazen

Heineken bierglazen – Star – 25 cl

Dit glas hoort zeker in je collectie thuis, als je een echte Heineken liefhebber bent. Dit klassieke glas ligt stevig in de hand, waarbij bijzonder veel aandacht is besteed aan het logo in het glas. Deze is niet alleen zichtbaar, maar ook voelbaar! Een chique bierglas met nét even wat extra’s.

Heineken bierglazen – Ellipse – 50 cl

Het grote Ellipse bierglas van Heineken kan een inhoud van 50 cl bier opslaan. Dit klassieke Heineken bierglas zal je in elke kroeg of bar wel zijn tegen gekomen, want ze worden veelvuldig in de horeca gebruikt. Het transparante glas ziet er – ondanks zijn grote – nog erg elegant uit, maar je kunt nog steeds genieten van een grote bier. Het glas is vaatwasmachine bestendig, maar voor langer behoudt van het glas wordt een handwas aangeraden.

Heineken bierglazen – Bierpul – 50 cl

Ben je op zoek naar de originele Heineken bierpullen van een halve liter? Dan heb je aan deze bierpullen de perfecte optie. Met het dikke glas en handvat is het bierglas goed vast te houden. Het glas heeft een diameter van ongeveer acht en een halve centimeter en een hoogte van 16 cm. Een flink glas dus, maar dat moet ook wel voor een half litertje bier. Op en top genieten!

Heineken bierglazen – plastic pet bekers – 20 cl

Als laatste nog het alternatief van Heineken bierglazen; het plastic bekertje van Heineken. Tijdens festivals en andere feestjes wordt er veelal gebruik gemaakt van dit Heineken alternatief voor glaswerk. De inhoud is wel wat kleiner dan we gewend zijn van bierglazen, want dit plastic bekertje heeft maar een inhoud van 20 cl.

heineken bierglazen

Wil jij nu thuis aan de slag om het perfecte Heineken bier te tappen? Dat begrijpen wij helemaal! We hebben daarom de beste thuis taps voor je op een rijtje gezet, zodat je nu helemaal zelf Heineken met twee vingers schuim koud kunt tappen. Lees onze review over de BLADE, The Sub of Heineken biervaten. Met je eigen bier tap kun je elke dag genieten van een vers bier, alsof je in de kroeg zit. Of laat je vrienden meegenieten en ga voor een grotere tap!